Alex Plender nr 42
Wankel Karting Kart Racing
Seizoen 2018

Nog een paar weken geduld en dan begint het nieuwe seizoen weer.

Dit weekend is de kartbeurs in Lelystad en is daar ook de officiële huldiging van het afgelopen seizoen. Wij maken ons intussen klaar voor het seizoen. Henk is druk in de schuur om de kart weer helemaal piekfijn in orde te maken. Bij het schoonmaken kwamen we er achter dat het CRG frame gescheurd is vlak achter de motor. Gelukkig hebben we nog een reserve frame, dus deze er bij gehaald en de boel allemaal omgebouwd. We gaan dit jaar weer voor de rode kart. De motor is klaar maar ligt nog bij Jurgen, hij stuurt hem binnenkort onze kant op zodat Henk de puntjes op de I kan zetten en we op 4 maart weer gaan knallen.

Wij zullen ook dit jaar de verslagen na de wedstrijd weer op de website zetten. Mochten jullie ons langs de baan willen aanmoedigen laat het ons dan weten zodat we er rekening mee kunnen houden, jullie zijn allemaal van harte welkom.

Wij hebben er al weer ontzettend veel zin in